Din rehabilitering

Det finns mycket man kan göra för att få vardagen att fungera bättre och få ökad livskvalitet.

Från 2022 krävs remiss för att komma till oss

Från och med 1 januari 2022 behöver du remiss för att komma till oss på Centrum för cancerrehabilitering. En sådan remiss skrivs av läkare eller sjuksköterska på den mottagning där du får din cancerbehandling, eller av husläkare.

Vi börjar alltid med ett rådgivande samtal per telefon då vi tillsammans avgör om du blir bäst hjälpt hos oss eller om det är lämpligare för dig att du träffar en annan vårdgivare.

Boka tid för rådgivande samtal

Via 1177 Vårdguidens e-tjänster
Med 1177 Vårdguidens e-tjänster kan du på ett enkelt och säkert sätt boka, omboka och avboka tid hos oss. (Obs! endast tider som är bokade på 1177 kan av- och ombokas på 1177). Du använder e-legitimation eller sms och lösenord för att logga in. Om du inte hittar en tid på 1177 går det också bra att ringa oss.

Via telefon
Telefonnummer 08 123 676 00,  välj "sjuksköterska" i talsvarsmenyn så ringer någon av våra sjuksköterskor upp dig.

Remiss
Du kan också be din husläkare, läkare eller sjuksköterska på den mottagning där du får din cancerbehandling, att remittera dig till oss. Då ringer någon av våra sjuksköterskor upp dig.

Informationsfolder

Vi finns till för dig som är 18 år eller äldre och som har behov av specialiserad rehabilitering efter cancersjukdom och behandling.

Till oss kommer du via remiss från läkare eller sjuksköterska på den mottagning där du får din cancerbehandling, eller från husläkare.

Läs mer i vår folder som du kan ladda ner och skriva ut här. Foldern öppnas i nytt fönster.